ESCOLA CICLISME PISTA

Jo, novament podi a Galapagar

Jo va tornar a pujar al podir (2ª class. en la general Omnium), amb una doble sessió matinal molt disputada  divendres i dissabte. Amb un marcatge especial per part del potent equip Reyno de Navarra i del Illes balears que ja coneixen a la nostre Jo de l´anterior màniga de la copa d´espanya, la nostre pistard va competir amb  molta inteligencia i estratégia, superant las adversitats  ( amb una espectacular caiguda del grup durant la prova d´eliminació) que va fer cauratambé a la Jo amb rascades varies i  algun cop, peró que no va impedir que seguis amb la resta de la prova. L´Andreas per la seva part va aconseguir entrar divendres a la final de scratx per dissabte i continua amb el seu progres per posar-se a punt. Propera i última màniga de la Copa d´Espanya  el proper 21 de Maig a Eivissa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s