ESCOLA CICLISME PISTA

Jornades del club a les escoles

 

Gran acollida de la 1ª jornada Ciclista a l’Escola,  organitzada per l’Esport Ciclista  Mataró durant aquesta setmana al CEIP JM Peramàs i amb el suport de la Federació Catalana de Ciclisme. L’objectiu de la Jornada Ciclista  es introduir els valors del ciclisme com esport dins les escoles. El  programa de l’activitat  dirigida als nens de  4ª, 5é i 6é de primària va consistir en diferents activitats, en clau de joc, dividits en 2 blocs:
1ª part teòrica: Inculcar els valors del respecte i la superació personal mitjançant la pràctica de l’esport . Els tècnics de l’Escola de Ciclisme EC Mataró van explicar les característiques i particularitats de cada modalitat .

2ª part pràctica: Desenvolupar l’equilibri mitjançant activitats dins el circuit d’habilitats (circuit tancat amb diferents obstacles que els nens han de superar). Aquesta activitat va brindar l’oportunitat de muntar en bicicleta a aquells nens que mai ho havien provat.

Jo Smith, recent sots campiona d’Espanya de pista i membre del club, va participar dirigint una de les activitats. Degut a la gran acollida que l’activitat ha tingut per part dels escolars, professors i pares, els membres de l’Esport Ciclista Mataró han decidit repetir la jornada properament. Dins el programa del Club, l’Escola de Ciclisme EC Mataró és la prioritat.

Tots els divendres al Velòdrom de Mataró, els tècnics imparteixen el programa dirigit a nens de 6 a 14 anys.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s