ESCOLA CICLISME PISTA

Esport Ciclista Mataró llueix a Bellvitge

Juan Gabriel i Jo Smith guanyen a Bellvitge..Aquest diumenge s’ha celebrat la 22ª Cursa Ciclista en les categories de Sènior Màster 30 i Veterans /Fémines. Juan Gabriel després d’una cursa molt intel·ligent ha guanyat  en un disputadissim esprint en la categoria sènior-master30, per la seva part la Jo Smith s’ha imposat en la categoria fémina en la cursa que s’ha fet anteriorment. Felicitat ambdós. L’Esport Ciclista Mataró també va estar present en la cursa de la copa catalana senior.master30 celebrada dissabte a Calella de Palafrugell representats amb el guanyador d’avui juan Gabriel i amb Jose Luis Garcia i Salvador Garcia , acabant la cursa tots tres amb el pilot principal i amb bones sensacions. Felicitats i bona feina

http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/Classificacio_Seniors_i_Masters-30.pdf

http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/Classificacio_Veterans_3.pdf

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s