ESCOLA CICLISME PISTA

Exit de Jo Smith als Campionats de Catalunya.

 Pluja d’èxits per la corredora del nostre club. A la 3ª posicio ( bronze)obtingut el dissabte al matí a la C.R. I del Campionat de Catalunya a Bellcaire de l’Empordà, a la tardeva finalitzar en segona posició categoria Elit femení en la 2ªetapa de la Volta a Girona amb final a l’Estar tit. Avui diumenge última etapa de la Volta (Ullà) puntuable per al campionat de Catalunya i la Jo aconsegueix la medalla d’Argent, completant el podi com a campiona de Catalunya Sandra Santanyes i en tercera posició Gloria Amorós. A la general final de la Volta a Girona va acabar tambè en segona posició. Enhorabona Jo, Congratulations

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s