ESCOLA CICLISME PISTA

Exit 1ª Maniga Lliga Catalana.-

Aquest dissabte passat al nostre velòdrom s´ha celebrat la 1ª Maniga de la LLiga Catalana de Ciclisme. Amb una molt bona participació( un luxe veure tants corredors en la pista)  Amb una matinal primaveral, els corredors es van llançar a la pista en les diferents curses que es van celebrar. Amb una important presencia per part del nostre club amb Maria Benitez i Cristian Marquez en categoria Aleví, Isaac Marcos  i Erik Martorell en infantils, Aitor Cortes  en cadets, Pol Monago en júniors, i Jo Smith, Juan Gabriel Garcia i Roland Baides en categoria Open. 

Excelents resultats obtinguts pels nostres corredors. Roland Baides i Juan Gabriel Garcia van ser 1º i  4ª en les finals de velocitat. Jo Smith va pujar al podi com millor fèmina en categoria OpenMaria Benitez va aconseguir també podi a la millor en categoria fèmina Aleví

El proper dissabte 24 es torna acelebrar la 2ª Maniga d´aquesta Lliga Catalana de Pista també al velòdrom de Mataró i sota l´organització de l´Esport Ciclista Mataró.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s