ESCOLA CICLISME PISTA

Andreas Campió Catalunya

image

El corredor de L’Esport Ciclista Mataró Andreas Teran s’ha proclamat campió de Catalunya de ciclisme en Pista (Velocitat),celebrat el passat cap de setmana al velòdrom olímpic de Barcelona. El Campionat es va decidir en la ultima prova d’aquesta especialitat  formada per la velocitat,el quilòmetre contra rellotge i el Keirin, on Andreas va guanyar en un emocionant esprint final . La representació del club es va completar amb Roland Baides (5° en velocitat), Pol Monago (4°en Fons categoria júnior ) i la Joanna Smith que no optava al campionat per la seva condició d’estrangera però va pujar tres vegades a lo mes alt del calaix com a guanyadora de la velocitat  la persecució individual i el Keirin demostrant una vegada mes la seva qualitat. Bona actuació en general de L’Esport Ciclista Mataró que torna a ser un referent de ciclisme català

image

Esport Ciclista Mataró

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s