ESCOLA CICLISME PISTA

Epica a L’Etape

image

Aquest passat cap de setmana es va disputar la marxa L’Etape Barcelona-Andorra Arcalis. De bon matí els tres components del nostre club, Jose Luis Garcia,Rafa Ortiz i Carlos Pulido es presentaven a la sortida desde el Velòdrom d’ Horta amb un temps que feia preveure lo pitjor…. « em vaig posar l’impermeable a Sant Cugat i no mel vaig treure fins a la meta»  va comentar Jose Luis. La pluja present tota la jornada va fer encara mes dur el recorregut que es va tornar molt dur des de que es va creuar la frontera fins a meta, en la

 

qual fins i tot va apareixa la neu. Tots aquests ingredients negatius però no  van impedir als nostres herois acabar el recorregut (224 km) i gairabé 10 hores al damunt de la bici. Enhorabona campions

image

Esport Ciclista Mataró

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s