ESCOLA CICLISME PISTA

LLIGA CATALANA DE PISTA III

El passat dissabte 16 de març es va celebrar la tercera màniga de la lliga catalana de ciclisme en pista organitzada pel nostre club. igualment que les dues anteriors prop de 70 participants van gaudir d’una matinal de ciclisme en pista. Bon paper de tots el ciclistes del nostre club on destaca l’actuació d’en Roger Boix primer novament en categoria aleví i de la Joanna Smith 1ª en categoria Elit femina. Agrair la presencia dels corredors i del public en aquest tríptic de ciclisme al velòdrom i ahttp://www.ciclismociclistas.com  per els magnífics reports.La lliga continuara el proper 13 d’Abril al velòdrom d’Horta a Barcelona

Per veure totes les clasificacions.  AQUI

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s