ESCOLA CICLISME PISTA

II Campus Bici&Angles

Els passats 14/15/16 d’Abril és celebrà al Velòdrom de Mataró i organitzat per l’escola de ciclisme de l’Esport Ciclista Mataró el II Campus de Setmana Santa de Ciclisme amb la particularitat d’aprendre en Angles. Un any més de la mà de la tècnica de ciclisme per British Cycling Joanna Smith i amb col·laboracions de qualitat com Mayalen Noriega en la part tècnica de Ciclisme i Natalie Armstrong en la faceta didàctica de l’Angles, els nens i nenes participants vam gaudir d’uns dies plens d’activitats on es va combinar el ciclisme en pista, BTT, jocs lúdics i piscina. Destacar la satisfacció dels participants i pares que van considerar l’experiència com a molt profitosa. L’Esport Ciclista Mataró novament segueix apostant per aquestes activitats de qualitat i innovadores i ja està treballant en pròximes edicions.
(proximament Videos)

image

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s