ESCOLA CICLISME PISTA

Fi Temporada

Aquest passat divendres va concloure una nova temporada de l’ escola de ciclisme de l’ esport ciclista Mataró. Amb el ciclisme en pista com a eix principal, la direcció tècnica de l’ escola fa una valoració molt positiva d ‘ aquest any. Als entrenaments setmanals efectuats al velòdrom de Mataró, durant tota la temporada s’ han efectuat diverses activitats com les jornades de ciclisme en pista al mes de març, el Campus de Setmana Santa Bici +Angles i Xerrades adreçades als pares a càrrec d’en  Pep Marí.
Bona participació de l’ equip infantil a les diverses competicions arreu de Catalunya tant en la modalitat de Pista com a Carreterai BTT, que li ha valgut a la nostre corredora Maria Benitez la preselecció per la selecció Catalana en els propers Campionats d’ Espanya.
Les activitats arrancaran novament el 12 de Setembre

image

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s