ESCOLA CICLISME PISTA

Arrenca l’ escola.

El passat Divendres 19 va arrencar la nova temporada de l’Escola de l’Esport Ciclista Mataró. Amb el ciclisme en pista com a eix principal, els tècnics valoren positivament l’increment any rere any de nens i nenes que s’apropen al velòdrom per gaudir del món del ciclisme. Els tècnics van aprofitar aquesta primera jornada per fer una xerrada informativa adreçada als pares i mares on van explicar les generalitats de l’escola. Apuntar que com a fita històrica és la primera vegada que hi ha més noies(11) que nois(9).

image

Diumenge a la cursa de carretera infantil en homenatge al gran Xavi Tondo (100% Tondo kids) a Sant Joan de les Fonts la corredora de l’ Escola Irune Sanchez va guanyar la prova completant una gran cursa.

image

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s