ESCOLA CICLISME PISTA

Balanç Lliga Catalana Pista

En acabar la primera part de la lliga catalana de ciclisme en pista, volem passar balanç a l’experiència.
image

Unes jornades que van arrancar per fi a Mataró al nostre velòdrom després de dos ajornaments per pluja i que va continuar als velòdroms tarragonins de Camp Clar i Mont-roig. La participació ha estat semblant a anys anteriors, algunes jornades han faltat juniors i cadets per competicions paral·leles. Hi ha clubs com Pista Barcelona que aposten per la pista i es veu reflectit en la gran participació que aporten, gran feina per part de Jaume Mas i Vicente Catalan
image

Altre club compromès és el C.C Can Anglada que normalment aporta gran quantitat de corredors en especial en categories de base.
image

A nivell del nostre club, cada any augmentem la participació i esperem l’any que ve que la gran quantitat de nens i nenes que tenim principiants ja participin com alevins. Els nostres cadets han tingut una bona participació
image

Marc Ortiz guanyat algunes proves i bona actuació de Roland Baides amb categoria Elit, on hem de destacar l’actuació d’en Manu Usach i Adrià Sabater que ens han brindat unes jornades amb uns duels espectacular, que dignifiquen el ciclisme en pista i valorem el seu esforç i compromís.
image

Destaquem les promocions fetes ambs Benjamins i Principiants en Mataró, Camp Clar amb Debora Galvez i Mont-Roig amb Quique Moreno, una gran iniciativa per apropar el món de la pista als mes petits
image

Donar les gràcies a la Federació i Tècnics que fan possible el desenvolupament d’aquesta gran modalitat i potser per posar algun punt a millorar, alguns arbitratges que potser no estaven a l´alçada i que el públic torni als velòdroms a veure competicions, seguint l´exemple del darrer cap de setmana a Mont-roig on aquí si el poble s’acosta al velòdrom a gaudir de l’espectacle.
image

La lliga Catalana continués a l’estiu en el renovat velòdrom d’Horta. Allà ens veurem

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s