ESCOLA CICLISME PISTA

Copa Espanya Pista

 El dissabte 9 i diumenge 10 al velòdrom valencià Luis Puig arrenca la temporada de pista amb la Copa Espanya ,on se citaran els millors pistars nacionals. Maria Benítez serà la representant de l’Esport Ciclista Mataró competint en categories júniors i amb el programa de fons. Un total de quatre proves compondran la competició de Maria (scratch, tempo, eliminació i puntuació) que donaran el tret de sortida a la temporada en pista. La segona prova de la Copa Espanya se celebrarà al velòdrom de Galapagar els 13 i 14 de Gener

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s