ESCOLA CICLISME PISTA

A l’ exili per competir

 Dos anys ja sense poder fer competicions al nostre velòdrom. Altres anys per aquestes dates anunciaven amb orgull les primeres jornades de competicions de ciclisme en pista , tradicionalment sempre en dos o tres caps de setmanes seguits del mes de Març a l’historic velòdrom de la “capital” del Maresme. Dos anys ja, que la situació lamentable de la pista no ens ha pogut permetre dur a terme aquestes jornades transcendentals pel nostre club. Tot i buscar solucions per part nostre la petita prova del nou paviment és tot un èxit), les llargues de la Direcció d’Esports de la nostra ciutat ens fa ser pessimistes. Tot i això el nostre compromís amb el ciclisme en Pista ens fa anar a buscar competicions per mantenir l’esperit  competitiu dels nostres nois/es València  el passat Desembre,) Palma de Mallorca Copa Espanya,10/11 Febrer), Tortosa 24 Febrer ,  Mont- Roig 3 Març, i Barcelona 17 Març seran les properes cites pels corredors/ es de  l’escola.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s